Aanmelden

Aanmelden

Intake

Advies

op pad

Aankomst

Aanmelden
De aanleiding om contact op te nemen met een psycholoog of psychotherapeut kan zijn dat je last hebt van psychische of lichamelijke klachten, je je al langere tijd niet ‘lekker in je vel’ voelt, of bijvoorbeeld een dierbaar iets of iemand kwijt bent geraakt.
Als je telefonisch contact met mij hebt gezocht, nemen we samen een aantal vragen door om te bepalen of je bij mijn praktijk aan het goede adres bent. Tevens geef ik je aanvullende informatie die van toepassing is op de verdere procedure. Vervolgens maken we een afspraak voor een intakegesprek.

De aanmeldingswachttijd is zowel voor de BGGZ als de gespecialiseerde GGZ 8 weken. Er is geen wachttijd tussen de intake (de aanmeldingsgesprekken) en de start van de behandeling. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 4 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). De wachttijd is bijgewerkt op 1 mei 2024.

Jolanda van Melick
Praktijk Jolanda van Melick
Karnemelksloot 55-57
2806 BC Gouda
Privacystatement | Kwaliteitsstatuut
 

© Jolanda van Melick 2023